Szórakozás

Pszichológus segített Ördög Nórán

A műsorvezetőnél egy nőnapi rendezvényen törött el a mécses, amikor arról beszélt, mennyi sikertelen próbálkozás előzte meg Mici érkezését.

Ördög Nóra ritkán mesél a kislánya, Mici érkezése előtti nehézségekről, a sok sikertelen próbálkozásról, amikor hiába szeretett volna annyira édesanya lenni, a baba csak nem akart jönni. Ez az időszak annyira megviselte a műsorvezetőt, hogy a hétvégén, egy nőnapi rendezvényen sírva fakadt, amikor erről az időszakról beszélt.

“Hiszek a munkában, vagyis abban, hogy ha valamiért keményen dolgozom, és nagyon akarom, akkor azt el fogom érni. A gyermekvállalás volt az első olyan helyzet, amikor ez nem így működött, és egyszerűen nem értettem, hogy ha ennyire akarom, akkor miért nem sikerül, mint korábban bármi más az életemben. Tudtam, hogy nem létezhet az, hogy én ne legyek anya. Sok nehéz pillanat volt, de eszembe se jutott, hogy feladjuk. Amikor megtalálták az első nőgyógyászati problémát, ami miatt nem sikerülhetett, kapaszkodó volt, hogy ha azt kezeljük, talán jó lesz. Aztán a következő és következő… Ezek a kapaszkodók adtak erőt és a szerelem. De amikor már az összes gyógyszert és módszert kipróbáltuk, túl voltunk számos inszemináción és a második lombikprogramon is, akkor gondoltam azt, hogy le kell ülnöm egy pszichológussal” – idézte a Bors Nóra szavait.

Fotó: Berecz Valter

Az RTL Klubon hamarosan újra látható műsorvezető azt is elmesélte, hogy a végső győzelem annak köszönhető, hogy pszichológushoz fordult.

“Alapvetően racionális ember vagyok, és végiggondoltam minden eshetőséget. Dr. Almási Kitti mégis tudott új dolgokat a felszínre hozni. Olyan félelmek jöttek elő belőlem, amelyek nem is tudtam, hogy léteznek, de három alkalom után megoldódtak” – tette hozzá Ördög Nóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik