Szórakozás

Bandában dolgoznak – A rendőrség szemtanúkat keres

A bicskei rendőrök besurranók után nyomoznak. Kérik, hogy aki az elmúlt hónapokban tanúja volt hasonló esetnek, az hívja a Bicskei Rendőrkapitányságot.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat K. Márkus érdi lakos és társai ellen lopás bűntette miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi és társai 2013 tavasza óta Fejér, Somogy, Pest és Komárom-Esztergom megyék hétvégi házas övezeteiben lévő nyaralókba, szőlőskertekbe surrantak be a nyitott kapukon, ajtókon keresztül és onnan készpénzt, iratokat, bankkártyákat, mobiltelefonokat, nagy értékű napszemüvegeket loptak el.

A besurranást a csoport 2-3 férfi tagja követte el, míg női társaik az általuk használt gépkocsikban vagy azok környékén várakoztak és figyeltek. A jelenlegi információk szerint a tolvajok esetenként más-más gépkocsival, egy kék színű, Skoda Fábiával, egy fehér-világosszürke Opel Astrával, egy piros Suzuki Alteával, egy kék Nissan Note-tal, egy piros Suzuki Altoval vagy egy Volkswagen Pólóval közlekedtek a bűncselekmények elkövetésekor.

A Bicskei Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki ilyen jellegű bűncselekmény szemtanúja volt, vagy azzalkapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályát a nap 24 órájában hívható 06/22-566-020 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik