Szórakozás

Kedvenc horgászhelyén akart öngyilkos lenni

A Tiszába próbált hajtani autójával múlt pénteken egy öngyilkosjelölt férfi Szegeden.

Szombaton a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jelezte, hogy Szegeden, a medencés kikötőtől mintegy 500 méterre a szerb határ felé egy személygépkocsi a folyóba esett. Mint kiderült, korábban egy férfi autójával megpróbált a Tiszába ugratni.

Az autós ugyan eljutott a folyóig, a felázott talaj miatt már nem tudott akkora lendületet gyűjteni, hogy a 3 méteres partról a Tiszába ugrasson. A sofőr a félig elsüllyedt kocsit hátrahagyta, majd megvárta, hogy családtagjai és az eltűnése miatt időközben értesített rendőrök rátaláljanak.

A delmagyar.hu információi szerint az öngyilkosjelölt férfi kedvenc horgászhelyén próbált véget vetni az életének, ezért is tudták a rendőrök megtalálni. A nehezen megközelíthető partszakaszról a Chrysler 3 métert zuhant, majd orrával az iszapba fúródott. Az autómentés sikertelnnek bizonyult, ezért a Chrysler tetejével a folyóba zuhant, majd elmerült. Egyelőre nem próbálják kiemelni a Tiszából az autót, ugyanis az több százezer forintba kerülne, amit az autó tuilajdonosának kéne megfizetnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik