Szórakozás

Újabb világsztár lép fel a Deja Vu Fesztiválon

Ismét egy nagy névvel bővült a Deja Vu Fesztivál fellépőinek sora.

Ismét új fellépő a névsorban. A Deja Vu fesztiválon ünnepli a Scooter 20 éves születésnapját!

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a tavalyi siker után idén is megrezdezik a Deja Vu fesztivált idén a Postás Sporttelepen, június 6-a és 8-a között. A rendezők ismét sztárdömpinggel készülnek.

December óta tudjuk, hogy aki kilátogat a fesztiválra, az Mr. Presidenttel és Haddaway-yel biztosan találkozik. Aztán újabb két fellépővel bővült a lista: 2 Unlimited holland-belga együttessel, és DJ SASH! német lemezlovassal.

Most pedig újabb világsztár látogat el – nem először – Szegedre. A hardcore zenét játszó, népszerű német együttes, a Scooter.

Scooter

Világszerte több, mint harmincmillió albumot adtak el, nyolcvannál is több nemzetközi elismerést gyűjtöttek be, emellett a legsikeresebb német előadónak számítanak 23 TOP 10-es kislemezükkel. Jelen felállásában három tagja van: H.P. Baxxter, mint frontember, Michael Simon, és Phil Speiser (művésznevén Dirty Disco Youth). Számos sláger fűződik a nevükhöz, melyeket az időközönként bekövetkező stílusváltások és tagcserék tesznek még érdekesebbé. Ezeket mindig egy új fejezet (Chapter) jelzi, jelenleg az ötödiknél tartanak.

A banda nem először jár Szegeden. 2010-ben felléptek a Szegedi Ifjúsági Napokon, ahol hatalmas sikert arattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik