Szórakozás

Tiszteletbeli közteressé avatjuk Vujity Tvrtkót

A Napló műsorvezetője nem habozik, ha valakivel csikket kell szedetni…

Vujity Tvrtko ismét jó ügy mellé állt, és harcos országvédőként rója hazánk útjait. Reszkessetek csikkdobálók, kutyakakiltatók és rossz helyre parkolók!

“Kedves Barátaim! Esetleges félreértések elkerülése végett ezúton (is) jelzem, hogy a jövőben (is) mindenkire rászólok, aki előttem dobja a földre a cigarettáját, mindenkire rászólok, aki előttem kakiltatja a kutyáját és nem szedi fel annak piszkát, mindenkire rászólok, aki mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyre parkol, jogosulatlanul. Az eddigi akciók során a többség felszedte vagy elállt és szégyenkezett és belátta tévedését, a többieknek pedig üzenem, hogy mindezt nem azért teszem, mert “maga tévében dolgozik, azt úgy gondolja, hogy ezt is lehet?”, hanem mert ez a hazám és baromira zavar ha így rombolják. És még egy tipikus visszakérdést gyorsan megválaszolandó: nem, én még soha nem dobtam földre cigicsikket (nem is tehettem, mert soha nem is dohányoztam), nem, én még soha nem álltam rá mozgássérültek helyére, és nem, még soha sem kakiltattam kutyát közterületen, annak piszkát otthagyva… Barátsággal: tvrtko” – írta ki Facebook oldalára a Gyermekrák Alapítvány elnökének is beszóló műsorvezető.

Fotó: TV2

Mi mindenesetre ezért a tettéért tiszteletbeli közteressé avatjuk, és egyben köszönjük, hogy a csatornája háza táján sajnos gyakorta előforduló mozgássérült-helyre parkolókat is megdorgálja…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik