Szórakozás

Ágica elhagyta párját, édesanyja pedig rákkal küzd

Egymás után érik a csapások az Édes élet egykori szereplőjét…

A valóságshow-hősből lett Édes élet-szereplő élete egy pillanat alatt omlott össze, amikor megtudta, hogy édesanyja súlyos beteg. Szögeczki Ági, aki korábban Rómába költözött kisfia apjával, Renatóval, azonnal hazarohant, hogy édesanyja mellett legyen.

“Életem legszörnyűbb pillanatait éltem át, amikor anyukám elmondta, hogy egy tíz centiméteres daganat van a bal veséjében. Tizenöt évvel ezelőtt a keresztapám rákban hunyt el, a betegség fél év leforgása alatt vitte el. Ezt a mai napig nehezen dolgozom fel. Fel sem fogtam, mit mond anya, hiszen sosem volt beteges, én mindig is az erős nőt láttam benne, ma is úgy gondolom, hogy soha nem veszíthetem el. Két napig aludni sem tudtam, annyira aggódtam” – mondta a Blikknek Ágica, aki azt is hozzátette, édesanyjának ki kellett venni a bal veséjét, ám a jelek szerint niem terjedt tovább a betegsége.

Fotó: RTL Klub

Az Édes élet volt szereplőjének kapcsolata időközben párjával is megromlott, ezért azt fontolgatja, hogy Magyarországon vesz magának lakást.

“Itthon mindent felégettem magam mögött, Olaszországban új életet kezdtem, de nem úgy sikerült, ahogy terveztem. Róma gyönyörű város, de merőben más turistaként látni, mint ott élni. Az olaszoknak – így Renatónak is – teljesen más elképzelésük van a gyermeknevelésről, sokkal lazábbak, mint mi. Ebből rengeteg nézeteltérés adódott közöttünk. A kisfiam, Patrik azonban életem legjobb döntése. Bárhogyan is alakul, miatta megérte minden könnycsepp. Annyi biztos, hogy keresek Magyarországon egy lakást, amelyet egyedül is fenn tudok tartani, hiszen ki tudja, hogyan alakul az életünk” – tette hozzá Ágica.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik