Szórakozás

Újabb titok derült ki Krasznai Tünde erotikus kalandjairól

Az X-Faktor énekesnője sosem titkolta a pornóiparban töltött éveit, ám most egy újabb meglepő dolog látott napvilágot a szexuális életéről.

Krasznai Tünde egy felolvasóesten vett részt menedzserével, Tereh Istvánnal, akivel a bulvár már össze is hozta, ám ők tagadják, hogy munkakapcsolaton kívül bármi is lenne köztük. Az eseményen kiderült, hogy Tündétől az írás sem áll távol. Kamaszkorában ugyanis írt egy novellát, nem is akármilyen témában. Erotikus élményeit vetette papírra, de a részletekről nem volt hajlandó nyilatkozni.


Fotó: Kummer János

“Tizenöt évesen papírra vetettem a gondolataimat erotikus témában. Sőt, megmutattam a tanáromnak, és az ő tanácsára az írással is komolyabban akartam foglalkozni. Egy hozzám közel álló személyről és a vele kapcsolatos szép emlékeimről írtam a novellát. Nekem ez az önkifejezés miatt volt fontos. Másfél évig dolgoztam rajta. Gondolkoztam, hogy kiadatom, de a költözködések során elveszett. Ma már nem tudnám megírni olyan jól, mert nem vagyok abban az érzelmi állapotban. Az évek múltával elhomályosodtak az élmények” – mondta sejtelmesen az énekesnő a Bors munkatársának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik