Szórakozás

Így búcsúztak kollégái Csala Zsuzsától

Előadással búcsúztak kollégái Csala Zsuzsától, aki szombaton egy kórházban hunyt el, miután korábban agyvérzést kapott.

Csala Zsuzsa Február 22-én, szombaton, halála napján a Váci Dunakanyar Színházban az Egy csók és más semmi című darabban lépett volna fel, így színtársulata, kollégái ezzel az előadással búcsúztak el tőle.

A nézők – miután aznap hallották a szomorú hírt a híradásokban – fotóval, virágcsokrokkal és mécsesekkel érkeztek az előadásra, hogy így emlékezzenek meg a nagyszerű komikáról.

A Fogi Színház-budapesti Bulvárszínház igazgatója, Fogarassy András úgy véli, mély űrt hagyott maga után a művésznő, nehéz lesz őt pótolni a szerepeiben, de annak mindenképpen örül, hogy szinte az utolsó pillanatig – tavaly októberig 26–áig – játszhatott a társulat vele,így a színházzal élte le a művésznő az utolsó éveit.

A direktor azt is elárulta, hogy Csala Zsuzsa halálának napján, amikor is Az egy csók és más semmi c. operett volt műsoron Vácon, a színészkollégák nehéz szívvel tudták eljátszani a humoros darabot, de a váci intézmény igazgatója, Kiss Domonkos Márk előadás előtti bejelentése, – melyben elhangzott, hogy egy vérbeli komika is azt szeretné, ha ma is vidámak lennének és  jól szórakoznának a nézők – talán így emlékeztek rá a legnemesebben az élet által rendezett zenés vígjátékban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik