Szórakozás

Alföldi Albert: Robinak meg kellett születnie

Alföldi Róbert édesapja nagyon büszke az elismert fiára.

Alföldi Róbert édesapját Hajóson mindenki ismeri. És a 75 éves egykori politikusra, népművelőre az X-Faktor óta az egész országban sokan kíváncsiak. Leginkább pedig arra, hogyan is kezdődött ez az igazán regényes történet a fiával – írja a BEST magazin.

Sokan emlékeznek arra, amikor tavaly ősszel az X-Faktor mentora, Alföldi Róbert élő adásban mesélt arról, hogy milyen meghatározó élmény volt számára, amikor 28 évesen, életében először találkozott az édesapjával, Alföldi Alberttel. Most az édesapa beszél arról, neki mit jelent a fia, a családja.

Fotó: RTL Klub

“Ötven éve vagyunk együtt a feleségemmel, Magdival, de nem tagadom, hogy mindig is kikapós fajta voltam – kezdte a BEST-nek Alföldi Albert, sokak Berci bácsija.

„Nem titok, hogy Robi házasságon kívül született. Persze mindig is tudtunk a létezéséről, végül Aliz lányom döntött úgy, hogy felkeresi. Hagyott neki egy üzenetet a színházban, aminek Robi elképesztően örült. Ennek köszönhetően jött össze később a család” – mondta Berci bácsi.

“Az első beszélgetésünknek az volt a lényege, hogy mindenkinek megvolt a maga oka arra, hogy ez a dolog így alakult. Éppen ezért egy megveszekedett szót sem szóltunk – sem akkor, sem azóta – a történet előzményeiről. Boldog vagyok, hogy Robi megszületett, ennek így kellett lennie. Nem is történhetett volna másképp. Természetesen apának hív, de nem is tudnánk letagadni egymást. Ugyanolyan a hangunk, a gesztusaink, a munkabírásunk, az akaratosságunk” – mesélte mosolyogva az ismert népművelő.

További részletek az e heti BEST magazinban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik