Szórakozás

Kislányokat erőszakolt az utcán

A 27 éves férfi egy pozsonyi utcán lesett áldozataira: csokit és édességet kínált 9-13 éves lányoknak.

A pedofil szörnyeteg decemberben és januárban követte el bűneit. Az utcán kislányokkal beszélgetett, édességet és csokit adott nekik, vagy épp segítséget kért valamilyen ürüggyel, ezután egy félreeső helyre vitte őket. Ott áldozatait konyhakéssel fenyegette meg, arra kényszerítette őket, hogy vetkőzzenek meztelenre. Ezután fényképeket készített róluk, két esetben megerőszakolta a lányokat.

A Paraméter cikke szerint, a rendőrség összetett nyomozás során térfigyelő kamerákat, játszótereket, az iskolák környékét is folyamatosan figyelte. Végül sikerült elkapni az erőszaktevőt, akinél házkutatást tartottak, lefoglalták számítógépét, mobiltelefonját, és a konyhakést, melyet feltételezhetően fegyvernek használt.

A szakértők DNS tesztet végeztek, az egyik áldozat kabátján talált minta megegyezet azzal, melyet az elkövető öltözékén találtak.

Rafael T.-t néhány napja vették őrizetbe. A gyanúsított nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, korábban ittasan elkövetett veszélyeztetésért ítélték el, pedofíliával korábban nem vádolták. Ha bűnösnek találják, 7-től 15 évig terjedő börtönt is kaphat – írja a Paraméter.

Ide kattintva láthat fotót a pedofil férfiról!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik