Szórakozás

Győri tinilány mehet az Eurovízióra?

A 16 éves Bogi „We All” című dalával olyan versenyzőket előzött meg, mint Radics Gigi, vagy a Mystery Gang.

Dallos Nyers Boglárka, vidám, őszinte természetével, mezítlábas produkciójával hamar a nézők és a zsűri egyik kedvencévé vált. ,,Amikor először előadtam a dalt, olyan sok pozitív visszajelzést és energiát kaptam, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy vajon meddig jutok, de azt nem hittem volna, hogy a döntőbe bekerülök” – mesélte a Győr24-nek Bogi.

Bogi hat éves korában kezdett el érdeklődni a zene iránt. Később édesapja felvette, ahogy otthon énekel, és feltöltötte Youtubra, aminek köszönhetően Bogira talált egy zenei producer. Két éve jár énektanárhoz és úgy érzi, We All című dalával megtalálta a saját stílusát.

Bogi, a győri Révai Miklós Gimnáziumba jár, ahol félévkor 4,4-es tanulmányi átlagot ért el. ,,Nem könnyű az énekléssel összeegyeztetni a tanulást, főleg most, hogy délelőttönként próbákra kell járnom, de az osztálytársaim mindig elküldik az anyagot, így tudom tartani a lépést. Fontos számomra, hogy az éneklésben és tanulásban is kihozzam magamból a maximumot és helytálljak mindkét területen.”

Arra a kérdésre, hogy szerinte mit szeretnek benne a nézők, csak annyit mondott: nem akar más lenni, mint ami, nem akarnak belőle dívát csinálni, hanem abba, amibe jól érzi magát meg ki a színpadra és olyan dalt éneklem, ami közel áll a szívemhez és éppen ezért a nézőknek is tetszik és szerencsére úgy tűnik a zsűrinek is.

Bogi elárulta, hogy már nagyon sok felkérést kap és nyara is lassan be lesz táblázva, remélhetőleg hamarosan Győrben, hazai közönség előtt is hallhatjuk dalát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik