Szórakozás

Egy szép, szerelmes sztori Szegedről

Egy fiatal pár nem akárhogy ünnepelte meg, hogy fél éve vannak együtt. Igaz, fél év még nem sok, de ők mégis megadták a módját. A lány és a fiú is különleges ajándékkal készült, ami még pénzbe sem került, mégsem felejtik el sosem.

Portálunk egy aranyos szerelmi játéknak volt szem- és fültanuja. Egy fiatal pár lepte meg egymást a minap, ezzel felejthetetlen élményt és emléket adva a másiknak. Szabó Krisztina egy ötletes reggelivel és saját maga készített videóval, míg barátja, Jójárt Dániel egy kis játékkal készült.

Találó tálalás

Kriszta már kora reggel a konyhában sürgött-forgott, hogy meg tudja lepni párját. Tojást sütött virslivel. Egyszerűnek hangzik, de vitt bele egy kis csavart. A virslit szív alakúra formálta és a közepébe ütötte a tojást. A végeredmény szív formájú tükörtojás lett, ugyanolyan ropogtatnivalóval.

Amikor a barátja kiment a konyhába, a reggeli már várta. Azonban mielőtt megkóstolhatta volna, előtte egy PPT-t is levetített neki a lány, amit a kapcsolatukról és az érzéseiről csinált, sok közös képpel megtűzdelve. Szemek nem maradtak szárazon.

Szerelmi játék

Dániel sem csak egy doboz bonbonnal készült meglepni barátnőjét. Már napokkal hamarabb elkezdett szervezkedni, mert egy játékot talált ki, miszerint: leveleket hagyott szerte a városban, ahova számukra fontosabb emlékek köthetők -vagy csak szeretnek ott lenni párjával – és a levelekbe rejtette a következő állomás helyét. Ahhoz, hogy a borítékokat Krisztina megkapja, feladatokat kellett végrehajania, illetve kérdésekre kellett válaszolnia, amik a kapcsolatukhoz kötődtek. Például, hogy hol találkoztak elsőre vagy, hogy mit néztek először a moziban.

– A 4. hely után már kocsmatúrának tűnhetet, de nem az. 8 állomásra vezettem el így Krisztát, abból 7 kocsma volt. A pultosok, kiszolgálók nagyon rendesek és segítőkészek voltak. Ezúton is köszönöm nekik a segítséget, mert ők tették fel a kérdéseket és adták át a leveleket. Szinte mindenhol mondták, hogy ez de aranyos ötlet és, hogy csak így tovább. Az egyik vendéglátóegységben a pultos nő azt mondta: “Ez az, végre egy jó hír! Mutassatok példát a fiataloknak!” – mondta a Szeged24-nek Dániel.

A srác minden helyen a lány előtt járt, majd az utolsón várta egy virággal és egy szív alakú párnával. Körülbelül egy órát kellett várnia, mire befutott a barátnője. Kriszta annyira lázban volt, hogy miután az utolsó helyen – amiről nem tudta, hogy az az utolsó – is megkapta a borítékot, már automatikusan ment volna tovább. A pultos szólt neki, hogy előbb olvassa el. Akkor döbbent rá, hogy a Dani az emeleten várja.

– Ez volt az egyik legszebb nap az életemben, persze az első találkozásunk után. Hihetetlen élményben volt részem! Hiába nevettem végig az egészet, a végén mégis sikerült teljesen elérzékenyülnöm. Ami hozzáteszem, nálam elég ritka. Köszönöm az életnek, hogy ilyen barátom lehet, vagyis pontosítva, hogy Ő lehet a barátom. A legjobb érzés hogyha igazán szerethetsz, s közben szeretve lehetsz. Ötletes játék volt – nyilatkozta portálunknak Kriszta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik