Szórakozás

Julia Roberts miatt végezhetett magával húga

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a világsztárnak köze van húga, Nancy halálához.

Már amikor bejelentették Nancy Motes tragikus halálát, sejteni lehetett, hogy az eddig csak felszínesen ismert családi viszályai napvilágot látnak – írja a StoryOnline.

Mindez pedig be is igazolódott, hiszen a harminchét évesen, drogtúladagolásban elhunyt Nancy barátai erősen utaltak arra több helyen is, hogy a nő családja, és leginkább féltestvére, Julia Roberts a felelősek a történtekért.
Amit megerősítenek Nancy Twitter-bejegyzései is, amiket néhány héttel a halála előtt tett ki. Motes tucatnyi poszton keresztül szidta nővérét, aki szerinte egy gonosz ribanc, tehetségtelen, lelketlen, és még az egész családot is ellene fordította. Egyedül anyjuk támogatta, a többiek még szóba állni sem voltak hajlandóak vele. A kemény hangvételű kiírások komoly depresszióról és sértődöttségről tanúskodnak, melyek könnyen vezethettek odáig, hogy szándékosan túladagolja a drogot. Mert hiába volt mellette vőlegénye, az igazi családját nem helyettesíthette. Akiktől ugyan nem kapott szinte semennyi szeretetet egész életében, mégis hozzájuk akart tartozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik