Szórakozás

Kiszel Tünde mini-szépségeket zsűrizett

A médiaszemélyiség lánya, Donatella nem indult a szépségversenyen, anyukája szerint ugyanis nem lenne etikus, hogy ő zsűrizze a saját lányát.

Kiszel Tünde a Little Miss Hungary szépségversenyén zsűrizte a kislányokat, akik 2 éves kortól a tini kategóriáig indultak a megmérettetésen. A külföldi kislány-szépségversenyek negatív visszhangja ellenére Tünde azt mondja, Magyarországon nem jellemző a kinti módszer, amit ő is maximálisan elítél.

Fotó: Facebook

“Láttam és hallottam, hogy mi megy az amerikai szépségversenyeken, ahol ilyen kicsi lányok indulnak. Szerintem is szörnyű, amikor magassarkút adnak rájuk, kisminkelik őket és műszempillát ragasztanak fel nekik, holott sokan még csak óvodások. Itthon ez nem így megy, itt a legkisebbeket nem sminkelik, a tinik is csak egy kis szájfényt kapnak, és a magassarkút sem erőltetik. Eleve ritka, hogy akaratuk ellenére neveznének a kislányok egy ilyen szépségversenyre, de azért előfordul olyan, hogy néhány édesanya a lányán keresztül szeretné valóra váltani az álmait. Nem gondolom, hogy két-három évesen ne lehetne szépségversenyen részt venni a kislányoknak, hiszen van, akinél már ebben a korban látszik, hogy szereti színpadon megmutatni magát. Persze erőltetni semmiképpen nem szabad. Én tíz éve zsűrizek szépségversenyeken. Nagyon szeretem a gyerekeket, nehéz a döntés, hiszen mindegyik gyerek aranyos és bájos. A pontozásnál elsősorban a kisugárzást figyelem” – mondta a Hír24-nek a szakdolgozat-témává vált Tünde, aki azt is hozzátette, Donatella most inkább a tanulásra koncentrál, nem indul szépségversenyen, de nem is tartaná etikusnak, hogy a lánya ott méressék meg, ahol ő zsűrizik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik