Szórakozás

Joshit kirakták a nézők, a TV2 bakizott

Joshi Bharat & Csepregi Éva (joshi bharat, csepregi éva, )
Joshi Bharat & Csepregi Éva (joshi bharat, csepregi éva, )

A Nagy Duett első búcsúzója Joshi Bharat és Csepregi Éva kettőse lett, akikről azt sem tudta a TV2, hogy mit énekeltek.

A TV2 vasárnap ismét útjára indította A Nagy Duettet, ami változatlanul nem azok műsora, akik a zenéért rajonganak. Bár valószínűleg kizárólag a szórakoztatás a csatorna célja, és nem az, hogy megtalálják a következő popsztárt a más területről ismert hírességekben. Amit jól bizonyít az is, hogy egyes produkciók után még a zsűri és a műsorvezetők sem tudták visszatartani a röhögést.

Leginkább Joshi Bharat és Csepregi Éva duettje után volt nagy a derültség, és érthetően nem a művésznő előadásmódja miatt. A tévés pszichológus ugyanis sem a szöveget, sem a ritmust, sem a mozdulatait nem találta a színpadon. Az ítészek pedig hiába pontozták fel őket, a tévénézők nem értékelték a látottakat, így Joshiék párosa lett az első búcsúzó.

De nemcsak Bharat nem tudta, hogy mit is próbál elénekelni a színpadon, hanem a TV2 sem. Legalábbis a weboldalukon a Come Together című klasszikust nem a Beatlesnek, hanem Robbie Williams-nek tulajdonították. Persze elképzelhető, hogy nem hibáztak az online szerkesztők, és Joshi tényleg Robbie Come Undone című dalával készült, ezért volt ennyire esetlen, amikor egy másik zene csendült fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik