Szórakozás

15 ezer kedvezményes belépő a mórahalmi fürdőbe

A kedvezményes jegyekre január 1-jétől lehetett pályázni. 15-én már megvolt a 15 ezer nyertes az országban.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-programon belül a Fürdőbelépő nyugdíjasok részére elnevezésű pályázatát január elején hirdette meg. Hiába volt bonyolultabb az igénylés és az adatlap kitöltése, két hét alatt betelt minden hely.

A kiírás szerint február 15-éig lehetett volna jelentkezni, ha nem fogynak el a jegyek, a kedvezmény pedig márciusban lesz éles. Sok idős, a fiatalabb rokonok segítségével készítette el a nyugdíjaskedvezményt biztosító Erzsébet-program adatlapját. Volt, akinek az unokája, volt akinek a gyermekei segítettek.

A pályázattal elnyerhető támogatással – 2500 forintos önrész befizetése után – az alapítvány kedvezményes belépőt ad 60 hazai gyógyfürdőbe, amit legalább 5, de akárt több – legfeljebb 33 – alkalommal is igénybe lehet venni. A 60 fürdőbőlaz egyik a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő.

A fürdő 1300 forintos, kedvezményes Erzsébet-napijeggyel várja a nyertes vendégeket. Az Erzsébet-kártyák is elfogadják majd, annak informatikai hátterét most építik ki. A létesítményt többször keresték már fel azzal, hogy mikortól vehetik igénybe a pályázaton nyert Erzsébet-kártyát. Az akció valószínűleg március elejétől indulhat meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik