Szórakozás

Lopott gázolaj a bokrok között

Körözött személyeket és gázolajtolvajokat vettek őrizetbe Fejér megyében

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei február 2-án két körözött személyt is elfogtak. Előbb dunaújvárosi lakásában igazoltattak egy férfit, akit csoportosan elkövetett rablás miatt köröztek, majd a Baracsi úton kapcsoltak le egy 18 éves fiút, akit gazdasági adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása miatt szintén köröztek. Az egyenruhások mindkét férfit előállították, majd őrizetbe vették őket.

Másnap, hajnali két óra körül érkezett egy bejelentés, mely szerint Sárkeresztes határában, a 81-es úton lévő benzinkútnál álló egyik kamionból gázolajat loptak.

A helyszínre küldött járőrök egy közeli parkolóban, egy személygépkocsiban két férfit találtak, akiknek a ruházatából erős gázolajszag áradt. Az egyenruhások átkutatták az autóspihenő környékét, és a bokrok között elrejtve 17 darab gázolajjal teletöltött 30 literes kannát találtak.
A rendőrök a két férfit elfogták, a gázolajat pedig lefoglalták. A nyomozók a tatabányai elkövetőket lopás miatt őrizetbe vették – tájékoztatta a Fehérvár24-et Juhász Károly rendőrségi szóvivő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik