Szórakozás

Férficelebjeink, akik nem szégyellik a plasztikát

Számos hazai férfi-híresség döntött úgy, hogy kés alá fekszik, és korrigáltatja szépséghibáját.

A női sztárok esetében már teljesen elfogadott, hogy plasztikáztatnak, celebhölgyeink nagy része pedig nem is titkolja, hogy plasztikai sebész segítségével korrigáltatott testén. Rubint Réka például kifejezetten büszke megoperált melleire, de Gaál Noémi sem titkolta soha, hogy méretes kebleit nem a természetnek köszönheti. A férfiak azonban ritkán beszélnek arról, hogy amit a természet nem adott meg nekik, azt ilyen-olyan beavatkozásokkal korrigáltatták. A BEST magazin Szépség és Plasztika mellékletével azonban most kivételt tettek hazánk férficelebjei, akik azt is elmesélték, miért feküdtek kés alá.

Győrfi Pál a hajbeültetéséről:

“Engem nem zavart különösebben a kopaszságom, de a képernyőn már problémát jelentett. A televíziós kollégák rendszeresen szóltak, hogy nagyon csillog a tar fejem.”

Kocsis Tibor a fülplasztikáról:

“Leginkább a fotózásoknál és a kameráknál zavart a dolog, de a műtéttel megoldódott a probléma. Nagyon jól bírtam az operációt, az első éjszaka viszont nehéz volt. A fülem ugyanolyan szép maradt, csak egy minimális esztétikai beavatkozás történt.”

Fotó: RTL Klub

Rékasi Károly a szemölcs-eltávolításról:

“Sokan megkérdezték, hogy miért nem tüntettem el korábban, de én úgy éreztem, hogy a természet ilyennek alkotott, nincs hát értelme belenyúlni a munkájába. Pedig akadt olyan orvos is, aki azt mondta, teljesen ingyen elvállalja az operációt, ha őt választom.”

Csonka András a bőrfiatalító kezeléséről:

“Az arcom a munkaeszközöm, vigyáznom kell rá, mert fokozott igénybevételnek van kitéve. Naponta sminkelik, ami egy civil férfi életében nem fordul elő. Végül a hydrobalance kezelés mellett döntöttem, melynek során speciális, hialuronsav-tartalmú ránctalanító hatóanyagot juttatnak a bőrbe, mely minden nedvességet magába szív, így teszi a bőrt feszessé és fiatalosan üdévé.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik