Szórakozás

Saját hasonmását keresi Berki Krisztián

berki-krisztian(960x640)(1).jpg (berki krisztián, )
berki-krisztian(960x640)(1).jpg (berki krisztián, )

Az egykori Fradi-vezér úgy érzi könnyebb lenne az élete, ha lenne egy dublőre, aki bizonyos helyzetekben helyettesíti őt.

“Azért keresek egy igazi hasonmást, mert rengeteg felkérésem van és jó lenne, ha mindenhol meg tudnék jelenni” – mondta a Hír24-nek Berki Krisztián.

“Maximalista vagyok, ezért érthetően az összes területen szeretnék bizonyítani. Kíváncsi vagyok, hogy fogadják majd az ötletet Magyarországon, de én nem találok kivetnivalót abban, hogy egy tárgyalásra vagy az Édes élet bizonyos jeleneteinél a dublőröm helyettesítsen. Pont ezért a megfelelő embernek tényleg nagyon kell hasonlítania rám” – magyarázta az Édes élet szereplője, aki a Facebookon már közzé is tette a felhívását:

Fotó: TV2

“Ha már a sajtóban úgy írnak rólam, mint a magyar médiavilág megkerülhetetlen “CELEBVEZÉRÉRŐL”. Akkor itt az ideje, hogy átadjam a karmesteri pálcát bizonyos szituációkban dublőröm kezébe. Valaki olyannak, aki teljes egészében hasonlít rám, s hajlandó a bőrömbe bújni. A Hollywood-i filmsztároknak van dublőrük. Ideje, hogy nekem is legyen egy árnyékharcosom. Ha hasonlítasz rám, és úgy akarsz élni mint Én akkor jelentkezz! Semmi más dolgod nincs csak kiköpött hasonmásomnak lenned és nyugi nyugi a többire mind megtanítalak, a Dublőrömnek fogadlak Téged. Esélyt kapsz a megmutatkozásra. Jelentkezz a berki.dublor@gmail.com e-mail címen egész alakos fényképeddel, rövid személyes bemutatkozó anyagoddal és elérhetőségeiddel”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik