Szórakozás

De kicsoda Détár Enikő új párja?

Sok minden kiderült eddig a színésznő új kedveséről.

Először a BEST magazin írt arról még decemberben, hogy Détár Enikő túlvan élete egyik nagy krízisén és már nincs egyedül. Az akkori értesüléseik helytállóak voltak, csak épp az illusztrációnak szánt fotó nem.

“Egy ideje új udvarlója van Encinek. Nagyon jól érzik magukat együtt, a férfi támogatja, lelkesíti, visszaadta és újraépíti Enci összetört önbizalmát. Ő úgy fogalmazott, hogy végre van egy férfi az életében, akinek a szemüvegén keresztül újra szépnek és vonzónak látja magát. Most boldog és kiegyensúlyozott, sokat mosolyog, nevetgél. A közvetlen környezetében már nem titok, hogy van mellette valaki, aki ráadásul jó ember, és kitart Enci mellett” – mondta korábban a BEST magazinnak Enikő egyik ismerőse.

Fotó: RTL Klub

Most a Story magazinból még több információ derült ki a titokzatos férfiról: 10 évvel fiatalabb, mint a színésznő, Péternek hívják és remekül masszíroz.

“November 9-én megtörtént az, amire nem számítottam. Egy rendezvény háziasszonyaként egész nap tűsarkúban voltam, a szünetekben ezért gyakran levettem a cipőmet, masszíroztam a lábamat, a vállaimat. A rendezvényen Péter is részt vett. Nem ismertük egymást, de egy asztalhoz kerültünk. Egy mellettünk ülő nő felhívta a figyelmemet rá, hogy Péter nemcsak angoltanár, de képzett masszőr is, így esetleg megmasszírozhatna. Bementünk az öltözőbe, és ő átmasszírozta a vállaimat” – mesélt a kezdetekről a Story magazinnak Enci.

Gondot okoz-e a tíz év korkülönbség? Mit kedveltek meg egymásban először? Találkoztak már egymás gyerekeivel? Házasságot is terveznek? Kezet fog-e Rékasi Détár új szerelmével? Mi lesz a közös házzal? Ki neveli tovább a gyerekeket? A Story magazin 4 oldalas exkluzív interjújából kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik