Szórakozás

Tatár Csilla kiszállt, Debreczeni Zita visszatámadt

Tovább folytatódik a botrány a Cukormadarak körül.

Ahogy arról ma már írtunk, gondok akadtak Debreczeni Zita kollekciójával. A legújabb alkotásán a neves magyar divattervező, Cakó Kinga kiakadt.

“Ez már pofátlanság! A kampányruhámat másolta le!” – fakadt ki közösségi oldalán a divattervező, amikor szembesült Zita kollekciójának egyik darabjával. A Cukormadarak ezután kényszeres magyarázkodásba fogtak és kivették a kifogásolt darabot a kollekcióból.

Fotó: divany.hu

“Figyelem! Szeretnénk nektek jelezni, hogy a cég vezetőségével és Zitával közösen úgy döntöttünk, hogy a képen látható ruhát kivesszük a kollekcióból és visszahívjuk, illetve leállítjuk a gyártását. Az indok, a ruha nagyon hasonlít az egyik magyar divattervező, Cakó Kinga kampányruhájára. Szeretnénk leszögezni, a ruhát nem másoltuk! Mi évente több száz fazonnal dolgozunk, és tiszteljük és támogatjuk a magyar tervezők munkáját annyira, hogy még csak hasonlót se szeretnénk piacra dobni, ezzel az ő üzleti lehetőségeiket károsítani” – írta a hivatalos oldalán a Sugarbird.

Most pedig Debreczeni Zita támad Cakó Kingára:

“Ezt a fotót ma kaptam! Mi legalább sosem tagadtuk, hogy nagy cégektől inspirálódunk… Khm.. Ő is? Ő tervező! Akkor most miért is álszenteskedünk?? Miért is különb nálunk? Mindenki döntse el ,hogy a képen látható ruha mennyire hasonlít és minket támadó nőnek mennyit ér a szava?” – írta a Facebook oldalán.

 

Mindeközben Tatár Csilla szépen, csendben kiszállt a csapatból:

“Az életemnek egy nagyon izgalmas korszaka lezárult. Egy évig voltam a Sugarbird csapatának tagja, élményekkel és új lehetőségekkel teli időszak volt ez. Most pedig új időszámítás kezdődik” – árulta el közösségi oldalán. Követői biztosak benne, hogy a “Cako-botrány” miatt szállt ki a  TV2 műsorvzetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik