Szórakozás

175 ezer forint adomány Tappancsnak

A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK) gyűjtött az állatvédő alapítványnak.

2013 decemberében kezdődött az adománygyűjtő akció, és most lett vége. Az összeg, amit átadtak a Tappancs Állatvédő Alapítványnak, 175 ezer forint. A TIK látogatói és munkatársai nem csak pénzt, hanem tisztító- és fertőtlenítőszereket is felajánlottak a gyűjtés során.

Az emberek mellett az állatokért is felelősséget vállalunk, és nem ez az első eset, hogy támogatjuk a Tappancsot – mondta Erdélyi Evelyn, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ igazgatója a szegedcafe.hu-nak. A TIK-ben szívesen segítenek az alapítványnak, mert tudják, hogy az adomány jó helyre megy. A most gyűjtött pénzt az állatmenhely októberben átadott karanténrészlegének betegszobájára fordítják majd.

A Tappancsban most is telt ház van, így arra kérik a lakosságot, hogy aki el szeretné vinni a kutyáját, az várjon vele pár napot, mert jelenleg nem tudnák befogadni, hiszen a Tappancsnál nem altatják el az állatokat. Mióta bevezették a kutyachipet, javult a helyzet, mert kevesebben hagyják az állatokat az utcán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik