Szórakozás

Téglával dobálták a buszokat

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 01. 27. 09:17

Több százezer forintos kárt okoztak gyerekek, mert öt nap alatt már háromszor dobáltak meg kővel helyi járatos buszokat a Cserepes soron.

Korábban a témában:

Az információk szerint 7 és 9 éves gyerekek rongálták a buszokat a Cserepes soron, oly módon, hogy téglával és kővekkel dobáltak azokat. Január 10-én, 11-én és 14-én is dobálták kővel a járműveket.

Három buszban tettek kárt: ajtószárnyüveg tört be, járatszámkijelző sérült, és több felületi sérülést is okoztak a menet közben hozzájuk vágott kövek. Összesen 270 ezer forintos kár keletkezett, személyi sérülés szerencsére egyik esetben sem történt -mondta a délmagyar.hu-nak a Tisza Volán forgalomfejlesztési és koordinációs igazgatója, Káity Károly.

A gyerekeket az utolsó napon kapták el, még a tégla is a kezüben volt. A lurkók természetesen tagadtak mindent a rendőröknek. Az ügyekben a Szegedi Rendőrkapitányság közlekedés biztonságának zavarása miatt nyomoz. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, tényleg nagy a valószínűsége, hogy a rongálók fiatalkorak voltak. Tehát az így keletkezett anyagi kárt, majd a szülőknek kell megfizetniük.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.