Szórakozás

Krasznai: Csak a testem pornózott, a lelkem nem

Krasznai Tünde (Krasznai Tünde)
Krasznai Tünde (Krasznai Tünde)

Az X-Faktor felfedezettje bevallotta, hogy sok butaságot követett el, és az első pornófilmjét egy nagy szerelme miatt forgatta.

Interjút adott a BEST magazinnak Krasznai Tünde. A X-Faktor felfedezettje sosem tagadta, hogy korábban felnőtt filmekben szerepelt, de most először beszélt arról, hogy pontosan miért tette.

BEST: A felnőttfilmes múlt újra és újra visszaköszön. De miért is csinálta?

Krasznai Tünde: Mindig nagyon kíváncsi voltam, és tudom, sok butaságot elkövettem… Bármilyen különösen hangzik is, az első filmet egy nagy szerelmem miatt forgattam, aki már nem él. A többi pedig arra volt jó, hogy a pénzzel megvehessem a szabadságomat.

Fotó: Kummer János

Mégis hogy bírta ki? Mi kellett ahhoz, hogy ne darálja be az a másik világ?

Soha nem volt ott a lelkem, csak a testem. De nehezen tudtam az egészet feldolgozni, talán a mai napig sem sikerült teljesen. Sok zuhanás és mélyrepülés volt az életemben, de ezeket is megtanultam szeretni, elfogadni. Szerencsére két pszichológus barátom is van, akikkel sok mindent meg tudok beszélni.

Ezek után milyen a viszonya a szexhez és a szerelemhez?

Abban változtam, hogy nehezebben ismerkedem. Vagy túlságosan közvetlen, vagy túl távolságtartó vagyok. Mindkettővel igen jól el lehet üldözni a férfiakat. Hogy most van-e valakim, arról nem beszélek, legyen elég annyi, hogy mostanában kicsit bonyolult a magánéletem.

A beszélgetés folytatását az e heti BEST magazinban találod!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik