Szórakozás

Ilyen ruhákban pompáztak a Grammy sztárjai

A sztárok metálfényben és többnyire fantáziát mellőző szettekben pózoltak a vörös szőnyegen.

A sztárok metálfényben és többnyire fantáziát mellőző szettekben pózoltak a vörös szőnyegen.

Íme, néhány ruhaköltemény a legrangosabb zenei díjátadóról. Taylor Swift rövid ujjú Gucci Première kreációja remekül illet az énekesnő visszafogott stílusához. Parys Hilton szokásához híven merész ruhát öltött magára.

Ciara Emilio Pucci ruhakölteményét választotta. Beyonce öltözéke egy csipkés sellőruhára emlékeztet, a megszólalásig hasonló ruhában pompázott néhány éve Rihanna is. Katy Perry Valentino Couture ruhája kreatív és vicces volt. Madonna ismét a maszkulin stílust képviselte kisfia kíséretében érkezett a vörös szőnyegre. Pink egyszerű, tűzpiros ruhát választott.

Az 56. Grammy-díjátadón a Daft Punk francia elektronikuszenei duó Random Access Memories című lemeze lett az év albuma. A lemez producerei és a duó – amelynek tagjai ezúttal is robotálarc mögé rejtették arcukat – George Harrison és John Lennon özvegyeitől, Olivia Harrisontól és Yoko Onotól, valamint Alicia Keystől vehették át a díjat.

Az év felvételének járó elismerést A Daft Punk, Pharrell Williams és NileRodgers közös produkciója, a Get Lucky kapta. A Daft Punk előzőleg már három Grammyt besöpört, és Pharrell is több díjjal gazdagodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik