Szórakozás

Forrónaci is ott volt a Csillag Születik válogatásán

Az RTL Klub tehetségkutatójának szegedi válogatásán is sokan jelentek meg. Akik jól szerepeltek, azok két hét múlva várhatják erről az értesítést.

Az RTL Klub tehetségkutatójába vasárnap déltől keresték a még felfedezetlen csillagokat Szegeden, a Petőfi-telepi Művelődési Házban. Sokan gondolták úgy, hogy ők azok a csiszolatlan csillagok, akinek a csatornának szüksége van. A jelentkezők közöt volt, aki annyira lámpalázas lett, hogy azt is elfelejtette, mivel készült. Többnyire énekesek jelentkeztek a válogatáson, köztük volt Csányi Gábor, akit az emberek leginkább Forrónaciként ismernek.

Forrónaci – még 2013 nyarán – volt a Facebook sztárja. Lájkolóinak száma exponenciálisan (vagy valami hasonló durva matematikai izé szerint) nőtt. A kopasz, izmos fiatalember nagyon szeret nagyon szűk, nagyon kicsi forrónaciban járni. A délmagyar.hu egy videót is készített a helyi “sztárral”.

Bemutatkozását követően a készítők beceneve miatt kérdezősködtek és annak is utánajártak, hogy miért nem a jellegzetes öltözékében jelent meg a válogatón a férfi. Megígérte, ha bejut, megmutatja kollekcióját. A tehetségkutatóra pedig azért nem ment forrónaciba, mert fáznak a lábai. 3 dalt énekelt el, és szerényen hozzátette: torokbetegsége miatt, éppen, hogy csak szólt.

A válogatást tartó szerkesztők szerint idén alig akadt egy-két mellésikerült produkció, a többség valóban tehetséges volt. – Bár Budapesten már több ezer embert meghallgattunk, volt értelme jönnünk – mondta a délmagyar.hu-nak Lengyel Balázs. A Szegeden készült felvételeket a produceri és szerkesztői csapat a következő napokban nézi meg, és akit érdemesnek tartanak a szereplésre, azt két héten belül értesítik. Aki továbbjut, annak már Budapesten kell megmutatnia tehetségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik