Szórakozás

Ezek a VV6 legdurvább videói

Két hete indult el a Való világ új szériája, mégis annyi botrány volt, mint az előző évadban összesen.De vajon, mi volt a legbotrányosabb? Szavazás!

Charlotte bemutatkozó videója

A Top5-ös listánkon Charlotte kétszer is szerepelni fog. Először a bemutatkozó videójával, amiből megtudhattuk, hogy eddig több mint ötszáz pasival volt dolga. Azt nem tudjuk, hogy beleszámolta-e azokat a férfiakat, akik fizettek neki.

VV Józsi imádja magát

Nagyon reméljük, hogy VV bunkó Józsi csak szerepet játszik és valójában csupán diplomamunkája miatt költözött a villába. Egyelőre azonban nem sok mindent csinál, de kétségtelen, hogy ő volt a legantipatikusabb beköltöző:

Teo és Alexa

A biszexuális Teo és az első kieső Alexa összegabalyodtak. De Teo Lacival is smárolt, ami miatt Aurelio a változatosság kedvéért majdnem elsírta magát:

Aurelio és Teo

Aurelionak nagyon tetszik Teo, pontosabban minden új beköltöző lány bejön neki. Teót azonban még orálisan is kielégítette volna, nem sok sikerrel:

Simon és Charlotte

Ők szexeltek először a villában. A szakértők ezt inkább maszatolásnak hívják, de kétségtelen, hogy mindössze egy hetet kellett erre várni, ami egy csodabogártól igazán nagy teljesítmény.

Érdekelnek a Való világgal kapcsolatos hírek? Szereted vagy épp utálod a szereplőket? LIKE-old VV6-os Facebook oldalunkat!

surveys

Ajánlott videó

Olvasói sztorik