Szórakozás

Négy súlyos baleset pár óra alatt

rendorseg(3)(960x640).jpg (rendőrség)
rendorseg(3)(960x640).jpg (rendőrség)

Sorra történnek a balesetek Fejér megyében a havas idő miatt.

Fejér megyében jelenleg Enying és Sárbogárd járás területére a meteorológiai szolgálat elsőfokú riasztást adott ki a várható hófúvások miatt, a megye többi részén továbbra is elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Karambol Dégnél

Legfrissebb információink szerint 15:10 perckor véget ért a műszaki mentés Dég külterületén. Jelenleg félpályán halad a forgalom a főút balesettel érintett szakaszán.

14:10 A rendőrök lezárták a 64-es főutat, és elterelik a forgalmat. A rendelkezésre álló adatok alapján egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze frontálisan Dég külterületén. Az autó sofőrje a balesetben megsérült, a mentők kórházba szállították. Jelenleg folyamatban van a műszaki mentés és a helyszíni szemle. A rendőrök a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Mezőszilasnál Sárbogárd felé, Dégnél Káloz irányába terelik – mondta Németh- Kész Mónika rendőrségi szóvivő a Fehérvár24-nek.

A Fehérvár24 információi szerint a 7-es főúton két kocsi is árokba borult, Lepsénynél pedig két autó ütközött frontálisan, a mentők két sérültet kórházba szállítottak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik