Szórakozás

Zalatnay megy Stohl helyett a Heti hetesbe

Az énekesnő óvatosan bánik majd a politikai kérdésekkel.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Stohl András mégsem szerepel majd a Heti hetesben. A hivatalos verzió szerint a színházi munkái miatt mondta le a felkérést, rossznyelvek szerint azonban azért lépett vissza, mert nem mindenki nézte volna jó szemmel, ha egy sokak szemét szúró politikai kabaréban szerepel. Az Origo közben arról ír, hogy Zalatnay Sarolta lesz a műsor új szereplője – a sorban a 98., Ábel Anita pedig kikerül a csapatból. A Heti hetes producere, Ónódi György a portálnak azt mondta, Cini azért lesz izgalmas vendég, mert közéleti kérdésekben még nem nyilvánult meg. A Hír24 megkereste Zalatnayt is, aki elmondta, nem szeretné, ha valamelyik politikai oldalhoz sorolnák a műsor miatt.

“Mindenről elmondom a véleményem, és természetesen van politikai dolgokkal kapcsolatos véleményem is, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem tartozom egyik oldalhoz sem. Én a vasfüggöny mögött is Cini voltam, most meg demokratikus Cini vagyok. A zenémen keresztül nyilvánulok meg, nem a politikai hovatartozásomon keresztül. Persze a narancsos időkben és is nagy szemekkel figyeltem Orbánt és Deutsch Tamást, a két hosszúhajú fiatal forradalmárt, imádtam őket, mint sokan mások is, de persze ez már nem egészen így van, azóta változtak az idők…” – mesélte a Hír24-nek Zalatnay, aki azt is hozzátette, kicsit tartott attól, hogy hogyan fogadják az új szereplőket, ám a stáb megnyugtatta, hogy nincs mitől félnie.

Fotó: TV2

Cini azt is elmondta, amíg nézte a műsort, a szereplők véleményei alapján megalkotta a képet, hogy ki melyik oldalhoz tartozik, magával kapcsolatban azonban nem szeretné, ha bármelyik oldalhoz is sorolnák.

“Nem ismerem konkrétan a szereplők politikai hovatartozását, de a véleményekből azért nagyjából be lehet határolni. Én nem szeretném, ha beskatulyáznának, úgyhogy inkább a közéleti témákkal kapcsolatosan fejtem ki szívesen a véleményemet. A bulvárról például rengeteget tudok beszélni, de megvan a véleményem a művészvilágról és a kollégákról, de ezt soha nem is titkoltam, mindig megmondtam szemtől szembe. Most is ezt fogom tenni” – tette hozzá Cini.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik