Szórakozás

Mellmarkoló – A világ egyik legjobb állása

Maryna Linchuk (maryna linchuk, )
Maryna Linchuk (maryna linchuk, )

Egy fotózáson nemcsak öltöztetnie kell a modelleket a stylistnak, hanem, ha úgy hozza a helyzet, a bájaikat is eltakarni - akár kézzel is.

Maryna Linchukkal állítólag álom dolgozni, ugyanis rendkívül profi, nagyon vicces, és nem akad fenn semmilyen helyzeten. Azt, hogy ebből mi igaz, azt nem tudjuk megállapítani, de hogy férfiak ezrei vennének részt a fotózásain, az egész biztos. A fehérorosz modellnek ugyanis nemcsak fotósra, sminkesre, fodrászra és stylistra van szüksége, hanem biomelltartóra is.

Legalábbis a Saint-Barthélemy szigetén zajló fotózása közben a ruhákért felelős hölgy markolta meg a kebleit átöltözés közben, nehogy a környéken ólálkodó kíváncsiskodók megláthassák a bájait.


Fotó: Celebrity Paradise

Átöltözés pedig minden egyes fotózáson van, és általában a helyszínen zajlik minden alkalommal időhiány miatt. Vagyis a Victoria’s Secret szépségének a későbbiekben is elkél majd a zsíroskenyér-meghajtású mellkitakaró segítsége. Szóval Urak, itt a lehetőség a világ egyik legjobb állásának megkaparintására!


Fotó: Celebrity Paradise

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik