Szórakozás

Már mindenki kinézett magának valakit a VV-ben

VV Aurelio & VV Teo (vv aurelio, vv teo, )
VV Aurelio & VV Teo (vv aurelio, vv teo, )

Egy hét után már nincs olyan bentlakó a ValóVilágban, akivel ne akarna legalább az egyik játékostársa közelebbi kapcsolatba kerülni.

A szombat esti összefoglaló és a vasárnapi műsor előzetese alapján, egyre inkább közeledik a ValóVilág6 első koitusza. Vagy féltékenységből elkövetett verekedése. A villalakók ugyanis mind kinéztek maguknak legalább egy embert, akivel közelebbről is megismerkednének.

Leginkább Aurelio nyomja a gombot Teónál, és minden pillanatot kihasznál, hogy hozzáérjen, és sikerüljön megtörni az ellenállását. Ha pedig kudarcot vall, vagy mással látja a biszexuális lányt, akkor féltékenységében dühöng. Oka van is rá, hiszen Teo Lacival is kacérkodik, és többek közt a fürdőben is volt egy kis ártatlan pucér bújásuk. De gyúrós Józsi is – magához képest – mély beszélgetést folytatott a lánnyal. Mondjuk ő naponta másik hölgy bizalmába férkőzik be egy kis csevej erejéig. Mr. Helikopter esélyeit pedig tovább rontja, hogy Teo számára igazából nyerítős Alexa a legvonzóbb.

A Teót akarja a fél villa sztorivonal mellett, Zsoltért is harcban állnak ketten. Dorka és Iza egyaránt szeretnének arról gondoskodni, hogy a fatetkós srácnak ne legyen meg a barátnője, mire kiszabadul a luxusbörtönből. A Zsoltszerző akcióban egyelőre a szőkeség áll nyerésre, hiszen a munkanélküli pultos-statiszta egyértelműen viszonozza Dorka közeledését. Amiért (még nem top)modell Izabella rendkívül szomorú, és látványosan szenved, hogy mindenki lássa, mennyire rossz neki.

A villa csodabogara, Simon is átállt az ámokfutásról a csajozásra. Csak még azt nem döntötte el, hogy a Julio Iglesias-t megszégyenítő szexuális tapasztalattal rendelkező Charlotte külseje, vagy a mindenkin átlátó Viki belső tulajdonságai jönnek-e be jobban neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik