Szórakozás

Gabi a legfiatalabb magyar transzszexuális

Nyári Gabi már 7 évesen tudta, hogy rossz testbe született és 14 évesen az iskolában is úgy öltözött, mint egy lány. Most 19 évesen úgy döntött, hogy mindenki előtt felvállalja magát.

Sokan csodálkoznak, amikor megtudják, hogy a 19 éves Nyári Gabriella, valójában férfinak született. A hosszú hajú, csinos Gabinak ráadásul rengetegen bókolnak, de őt jelenleg nem a párkeresés foglalkoztatja:

“7 éves korom óta tudom, hogy valami nincs rendben és rossz testbe születtem. 14 évesen pedig már az iskolába is lányként jártam. Amikor leültem megbeszélni ezt a dolgot a szüleimmel, akkor érthetően nem érte őket nagy meglepetésként. Az iskolában sokan bántottak emiatt, de a tanárok toleránsak voltak” – magyarázta a Hír24-nek Gabi, aki várja, hogy hivatalosan is Nyári Gabriella lehessen, de ez elég sok időt vesz majd igénybe.

A fiatal egyébként nehéz időszakon van túl, mert bár kicsi kora óta tudta, hogy valójában lánynak született, nehezen vállalta fel magát.

“4 évig pánikbeteg voltam, nem mentem emberek közé. Bezárkóztam. Még az öngyilkosság is megfordult a fejemben, de mára már azt hiszem sikerült feldolgozni a helyzetemet és felvállalom magam mindenki előtt” – tette hozzá Gabi, akinek eddig egyáltalán nem volt még partnere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik