Szórakozás

Ezért tűnnek el a filmvászonról a sztárok

billy bob thornton (billy bob thornton, )
billy bob thornton (billy bob thornton, )

Billy Bob Thornton szerint a színészeknek az igazán jó produkciókat manapság már nem a filmstúdiókban, hanem a televízióban kell keresniük.

A népszerű színész a Fargo című tévésorozatot hozta fel például, amely Joel és Ethan Coen 1996-os azonos című filmje nyomán készül az FX tévécsatornán.

Thornton az amerikai Tévékritikusok Szövetségének (TCA) keddi összejövetelén arról beszélt, hogy miközben a hollywoodi stúdiók teljesen az akciófilmek, a vígjátékok és a vámpíros filmek felé fordultak, egyedül a televízió kínál olyan éleslátó szellemi munkát, ami valaha a filmekre volt jellemző. Kevin Costner, Dennis Quaid vagy Kevin Bacon is ezért választotta a tévét – fűzte hozzá.

“A szórakoztatóipar úgy tesz, ahogy akar, de a filmvilág drasztikusan megváltozott, különösen az utóbbi öt-hat évben” – hangsúlyozta a Pengeélen című filmje forgatókönyvéért 1996-ban Oscar-díjjal elismert színész-rendező.

Ha az ember színészi feladatot akar, egy igazán jó sorozatot kell elcsípnie a tévében, mert csak abban kapja meg – foglalta össze véleményét Thornton. A Fargo című sorozat áprilisban debütál az észak-amerikai képernyőkön.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik