Szórakozás

Engem Valentin napon többen ünnepelnek

Tilinger-Tamara(960x640).jpg (Tilinger Tamara)
Tilinger-Tamara(960x640).jpg (Tilinger Tamara)

A Fehérvár24 szerkesztősége új sorozattal jelentkezik, amelyben fehérvári hírességek mondják el, mivel töltik az idei Valentin-napot. Felkészülési edzésen kaptuk el a fiatal kézis gyöngyszemet, hogy megtudjuk Valentin napi szokásait, vágyait, elvárásait.

Tilinger Tamara a székesfehérvári kézilabda csapat legeredményesebb játékosa, hiszen 14 mérkőzésen 81 (!) gólt szerzett. A legutóbbi, Békéscsaba elleni meccsen hat találata jutott az ellenfél kapujába, de ez is kevés volt az idegenbeli sikerhez, ugyanis 25-21 arányban kaptak ki a fehérvári lányok.

A Fehérvár24 Valentin-napi játékot indít, amelyben az első három helyezett értékes nyereményekkel gazdagodik. Részletek hamarosan!

Ám a szerelmet nem gólokban mérik, sőt, az is előfordul, hogy csak fukar kezekkel méregeti Ámor: a párom sajnos nem Magyarországon él, hanem Németországban, ezért nem sok esély van rá, hogy találkozzunk – kezdte Tamara. Majd sietve hozzátette: ugyanakkor mindig kapok köszöntést Valentin napján, mert azon a napon van a születésnapom. Az igazság az, hogy a párom talál más alkalmat is, hogy meglepjen egy-egy csokor rózsával vagy egy szál virággal. Mi nemcsak azon az egy napon ünnepeljük meg a szerelmünket. A távszerelemmel kapcsolatban Tamara elmondta, hogy most csak kedves üzeneteket kap tőle, de számára az is nagyon fontos, annál inkább, mert a sportban most egyikőjüknek sem lesz szünete, tehát sokára találkozhatnak ismét.

Arra a kérdésünkre, hogy mit üzen a Fehérvár24-en keresztül a szerelmének, ezt a választ kaptuk: mindennél jobban szeretem, és nagyon várom, hogy hazajöjjön!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik