Szórakozás

Méhnyakrák ellen oltották Tatár Csillát

A TV2 műsorvezetője sokáig vacillált, beoltassa-e magát, most azonban döntött: influenza és a méhnyakrákot okozó HPV ellen is beoltatta magát.

Tatár Csilla mindig is ügyelt az egészségére, a védőoltások ügyében azonban nem tudott dönteni. Sokáig vacillált, vajon tényleg szükséges-e beadatni az influenza elleni, és a HPV, azaz a méhnyakrákot okozó vírus elleni oltást, három éve azonban döntött: beoltatta magát HPV ellen, most pedig az influenza elleni oltást is beadatta.

Fotó: TV2

“Most igazán úgy érzem, hogy jól döntöttem! Akik ismernek, tudják rólam, hogy mindent megteszek az egészségemért. Megfelelően táplálkozom, sokat sportolok és nem pakolom teli a hasamat ’szeméttel’. Volt idő, amikor én is vacilláltam… szükséges-e vajon a védőoltás? Még az orvosok is széthúznak ebben a kérdésben, de én ennek ellenére végül úgy döntöttem, hogy beoltatom magam. Így idén én is megkaptam az influenza elleni védőoltást, 3 éve pedig a HPV elleni oltást is beadattam… Úgy érzem, jól döntöttem” – írta ki Facebook oldalára Tatár Csilla, aki miatt a rajongói is aggódtak betegsége idején.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik