Szórakozás

Sarka Kata: Nem szoptatnék nyilvánosan

szoptatas(2)(960x640).jpg (szoptatás)
szoptatas(2)(960x640).jpg (szoptatás)

Hajdú Péter felesége elképzelni sem tudja, hogy nyilvános helyen szoptasson.

Kovács Patrícia a BEST e heti számában megmutatta gyönyörű babáját, Hannát és arról is beszélt, hogy soha nem gondolta volna korábban, hogy valaha szoptasson mondjuk egy bevásárlóközpontban, mára azonban megváltozott a véleménye.

A nyilvános szoptatással kapcsolatban megoszlanak a vélemények, ki így, ki úgy gondolkodik, és miközben a két tábor véleménye között nem nagyon van átfedés, mindkét oldal ésszerű és érthető érvekkel támasztja alá, hogy szerinte mi a helyes. Sarka Kata például elképzelni sem tudja, hogy nyilvános helyen szoptasson.

Fotó: Ancsin Gábor

“Épp nemrég történt, hogy egy étteremben voltunk Petivel, ahol nagyon közel voltak egymáshoz az asztalok és az étterem elég zsúfolt volt. Két asztallal odébb, bár még mindig nagyon közel hozzánk, egy anyuka minden zavar nélkül kezdte el szoptatni a babáját. Igaz, letakarta a mellét, de a körülötte ülőknek, így nekünk is igencsak kellemetlen volt a helyzet. Peti görcsösen ügyelt arra, hogy véletlenül se nézzen oda. Ilyenkor a környezetet is figyelembe kell venni, azt, hogy mások mennyire zavarba jönnek ettől. Én soha nem szoptattam nyilvános helyen, mindent el tudtam intézni a szoptatások között. Én következetesen háromóránként etettem, és erre nagyon hamar ráálltunk, ezt mindkét gyerekemmel így tettem, és így teszem majd ha 1-2 év múlva lesz még egy. Ha pedig már nem csak anyatejes a baba, hanem hozzátáplálás is van, akkor még könnyebb megoldani a dolgot” – mondta a StoryOnline-nak Sarka Kata.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik