Szórakozás

Ismerje meg a VV6 első szereplőit!

A csatorna tisztában van vele, hogy a ValóVilág 6-ot kevesebben fogják nézni, mint amikor az RTL Klub sugározta, ám mindenképpen többen, mint ahányan eddig az RTLII-t nézték.

Sokan tartották nagy talánynak, vajon miért az RTL II-n fut majd a VV6, és hogy vajon hozza-e majd az elvárt nézőszámot. A műsor kreatív producere szerint a csatorna nézettség-növekedését hozza majd a valóságshow hatodik szériája, amelynek a válogatóján cici és ánusz is villant.

“Nyilvánvalóan kevesebben nézik majd a műsort, mint amennyien az RTL Klubon néznék, ugyanakkor viszont sokkal többen fogják nézni, mint ahányan az RTL II műsorait nézik jelenleg, bár a csatorna nézettségével így is elégedettek vagyunk” – mondta a Hír24-nek Herman Péter, aki azt is hozzátette, biztos benne, hogy a VV6 hozza majd az elvárt nézettséget az RTLII-n is.

Fotó: RTL Klub

A kreatív producer szerint a hatodik szériába jelentkezők számában ezúttal sem volt változás: 6-7 ezren jelentkeznek valóságshow-szereplőnek minden alkalommal.

“Ezúttal is 6-7 ezer volt a jelentkezők száma, akik közül 2500-zal találkoztunk személyesen. Majd belőlük válogattuk ki a castingok során azokat, akik végül az utolsó fordulóig eljutottak. A villa más lesz, mint az előző években, sok lesz a zöld és a természetes anyag, a kamerák száma azonban nem változott, a villában elhelyezett 27 kamera száma teljesen optimális” – tette hozzá Herman Péter.

A legnagyobb újdonság a mobil applikáció lesz, ami nem csak az ingyenes szavazásra lesz jó, hanem minden nap bele lehet majd szólni a műsorba a segítségével.

“Akár forradalminak is nevezhetjük ezt az új szavazási módszert, hiszen az új mobil applikáció interaktivitást tesz lehetővé, aminek nem csak a szavazásokkor veszik majd hasznát a felhasználók, hanem minden nap, ugyanis folyamatosan bele lehet majd szólni a műsorba a segítségével” – fejtette ki a kreatív producer.

Idén először nem lesz beszavazóshow, a csatorna választotta ki ugyanis azokat, akik lehetőséget kapnak a játékra. Alexa (21), Aurelio (22), Charlotte (26), Simon (26), Zsolt (21) és Iza (20) az első beköltözők, őket pedig újabb villalakók követik majd.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik