Szórakozás

Sasvári Sándor szívesen írna a Magyar Krónikába

Sasvári Sándor (Sasvári Sándor)
Sasvári Sándor (Sasvári Sándor)

Csütörtökön lesz a közpénzből működő Magyar Krónika első szerkesztőségi értekezlete. Szinetár Miklós, Ákos és Keresztes Ildikó biztos nem lesz ott, de Sasvári Sándor mindenképpen tiszteltet teszi.

Ahogy arról korábban írtunk, májusban indul a Kerényi Imre nevével fémjelzett Magyar Krónika. A lapba elvileg ír majd Orbán Viktor és felesége Lévai Anikó is, ám többen jelezték, hogy nem kívánnak együtt dolgozni Kerényivel.

Mint ismert, kiszivárgott egy hosszú lista azokról, akiket felkértek szerzőnek, de meglepő mód, nemcsak újságírók szerepelnek a felsorolásban, hanem olyan zenészek, színészek, művészek is, akik életükben nem írtak még újságba. Sasvári Sándor azonban örül a felkérésnek.

Fotó: TV2

“Holnap mindenképpen elmegyek az első szerkesztőségi értekezletre, meghallgatom, hogy pontosan miről van szó” – nyilatkozta a Hír24-nek.

“Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok újságíró. Színész, énekes vagyok és nagyon érdekel a lovaglás is. Így amennyiben ezekben a témákban írhatok, akkor elképzelhetőnek tartok egy közös együttműködést. Egyébként emailben kerestek meg és nagyon megtisztelőnek tartom, hogy rám is gondoltak” – tette hozzá.

Szinetár Miklós Kossuth-díjas művész egyelőre kivár.

“Amennyiben egy olyan újságról lenne szó, ami minden oldal értékeit integrálja, akkor semmi akadálya nem lenne annak, hogy a Magyar Krónikába írjak. Most azonban nem tűnik úgy, hogy ez így lenne. Ezért egyelőre ezt a dolgot függőben tartom” – mondta a Hír24-nek a rendező. Szinetár Dóra édesapja egyébként azért sem megy el a holnapi értekezletre, mert nem Budapesten él.

Keresztes Ildikó neve is szerepel az említett listán, de információink szerint az énekesnőt még meg sem keresték ezzel kapcsolatban és az sem valószínű, hogy különböző elfoglaltságai miatt lenne egyáltalán ideje írni a lapba. Ugyanakkor nem véletlen, hogy felmerült a neve esetleges szerzőként, mivel jó kapcsolatot ápol Orbán Viktorral. A miniszterelnök korábban Ildikó esküvőjén is tiszteletét tette.

Arról pedig már korábban írtunk, hogy Kovács Ákos énekes sem lesz jelen a csütörtöki megbeszélésen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik