Szórakozás

Kasuba: A petárdázás majdnem tönkretette az életem

Az RTL Klub műsorvezetője, Kasuba L. Szilárd szerencsésnek tartja magát. Korábban ugyanis a kezében robbant fel egy petárda, és bár égési sérüléseket szenvedett, nem veszítette el a látását.

A Story holnap megjelenő számában számos hazai sztár teszi le a voksát a petárdázás betiltása mellett. Van, aki a kisgyermekéért, vagy a kedvence miatt aggódik, míg más a sérülésektől tart, vagy egyszerűen értelmetlennek találja a céltalan durrogtatást.

Az újra tévéző Kasuba L. Szilárd a Hír24-nek azt mondta, hogy ő csak azokat a petárdákat, tűzijátékokat tiltaná be, aminek nincs hosszú gyújtózsinórja és kézből kell meggyújtani.

Pontosan tudja miről beszél, ugyanis pár évvel ezelőtt a kezében robbant fel egy petárda.

“Emlékszem otthon voltam, egy póló volt rajtam és abban a pillanatban, hogy meggyújtottam a petárdát rögtön felrobbant. Egy hibás darab volt. A rajtam lévő ruha szétszakadt és a mellkasomról is leégett a szőr, a bőr. Szerencsére nem lett maradandó károsodásom, de ez csak a véletlenen múlt. Ha másképp tartom a petárdát, akkor akár az ujjam is leszakadhatott volna, vagy elveszíthettem volna a látásom. Szerintem is be kellene tiltani azokat a petárdákat, tűzijátékokat amelyeket kézből kell meggyújtani és nincs hosszú gyújtózsinórjuk” – mondta az Egészségkalauz műsorvezetője.

Fotó: RTL Klub

A Story és a StoryOnline szeretne a lehető legtöbb csatlakozó aláírást összegyűjteni a petárdázás betiltása érdekében. Mit szólsz hozzá? Írd meg ide: storyonline@sanomamedia.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik