Szórakozás

Fukszot kapott Tolvai Reni kutyája

A Megasztár nyertese gyermekeként csinosítgatja a kis Luxyt.

A korábban kutyája szülinapját cuki kis tortával ünneplő Tolvai Reni még mindig imádja kényeztetni Luxyt. Az alap, hogy az utcán mindig van rajta egy kis ruhácska, hogy ne fázzon meg, de otthon is csak pulóverben flangálhat.

“Úgy vagyok vele, hogy inkább felöltöztetem, mint hogy betakarjam egy paplannal. Ő is nagyon szereti, ha ruha van rajta, imád csini lenni” – mondta a Hír24-nek Tolvai Reni, aki maga is élvezi öltöztetni a kedvencét.

Fotó: Facebook

Ma például egy kis nyakláncot is ráakasztott, egy igazi arany színű fukszot kapott a húszcentis eb. Erről pedig egy fotó is felkerült a világhálóra.

“Elhoztam pár ékszert az egyik szponzoromtól, és amikor otthon kipakoltam, Luxy elkezdte izgatottan szaglászni és rugdosni őket, mint aki fel akarja próbálni. Hát gondoltam miért ne tehetné meg, és ráakasztottam a nyakára az egyik legszebb darabot egy fotó ereéig. Nem érdekel, ha ez valakinek nem tetszik, szerintem nagyon jól állt neki. Persze nem fogja állandóan hordani, ez csak egy jó vicc volt” – tette hozzá Reni, aki egyébként ezidáig csak jutalomfalatokkal, masnikkal, ruhácskákkal és gondoskodással kedveskedett a yorkinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik