Szórakozás

Külföldre csábítják a gyönyörű szegedi diáklányt

Még csak 17 éves, de már Milánó és Sanghaj kifutói várnak Koszó Panna Emesére. A harmonika és a néptánc szerelmesének még az iskola az első, ha döntenie kell.

A fiatal lány a Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskolában tanul, textiltervezést és ezzel is szeretne a modellkedés mellett foglalkozni a jövőben. Tervei között szerepel a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem.

Két éve foglalkozik modellkedéssel. Fél évig járt Sütő Enikő modelliskolájába, majd egy délutáni sütizés közben talált szórólap hívta fel a figyelmét az Angelface modelügynökség casting lehetőségére. A válogató jól sikerült.

Testőre, menedzsere, sofőrje ugyanaz

“Természetesen édesanyámmal voltam, ő minden castingra illetve fellépésemre elkísér, akár hajnalban kell mennem, ha éjszaka van vége a fellépésnek. Mondhatnám ő a sofőröm is, de a pótmenedzserem is, mivel átfogja munkáimat, dokumentálja” – mesélte Emese a szegedma.hu-nak.

Elindultak a modellpályára felkészítő munkák, megtanulta, hogyan kell járni a kifutón, végül pedig egy nemzetközi rostán 600 lány közül bekerült a vágyott 20 közé a Szanyi Ica vezette Avantage Models-hez.

Fotó: Facebook

Koszó Panna Emese mára olyan neves eseményeken vesz részt, mint az ELLE Fashion Show, a Gombold Újra kampány, a budapesti Fashion Week vagy a Modart és a Krea Divatiskolák divatbemutatói. A híres magyar divattervezőnő, Makány Márta, a 2008-as pekingi olimpiai magyar csapat formaruhájának megálmodója, ruháit is magára ölthette már.

Profi fotói itt láthatók.

Az iskola miatt még nem megy messzire

Általában ügynökségen keresztül keresik fel a lányt a különböző munkákra, divatbemutatókon kívül akár fotózásokra is. Már Sanghaj és Milánó kifutói is szerették volna elcsábítani, ám Panna, a tanulmányai miatt, nem teheti meg, hogy hetekre elutazzon és hátrahagyja az iskolát. Szerencsére a fiatal lány nem fél attól, hogy ez miatt kicsúsznának a lehetőségek a kezei közül. Szerinte az egyetemen eltöltött időszaka alatt, el tud olyan munkákat is vállalni, amik – akár hosszabb – utazással járnak.

Emese egyéb hobbiknak is hódol, mint például a tánc. A Gombos András és Simoncsics Sára vezette Szegedi Néptáncegyüttes tagja. Szeret még harmonikázni – ami a lányok körében nem gyakori hobbi -, így csatlakozott a Dél-Alföldi Harmonikabarátok Klubjához is – derül ki a szegedma.hu cikkéből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik