Szórakozás

Megint betörtek a fagyállós gazdához

Tavaly októberben hatan kerültek kórházba, mert a vácszentlászlói férfitól lopott borból ittak. Most újra tolvajok próbálkoztak nála – számol be a Blikk.

Ahogy arról beszámoltunk, egy ember életét vesztette tavaly novemberben, miután október végén mérgezés gyanújával kórházba került. A férfi egy vácszentlászlói gazdától lopott bort. Mint kiderült a folyamatos tolvajlásokat megunva a gazda fagyállót tett az udvarán álló boroshordókba.

Azóta nem merészkedett idegen a férfi portájára, szilveszterkor azonban újra próbálkoztak.

– Elutaztunk az ünnepekre. Most vettem észre, hogy amíg távol voltunk, valaki megpróbálta kibontani a műhely falát hátulról, a szomszéd telek felől. Biztosan be akartak törni, hogy kirámolják az értékeket – mesélte a Blikknek a férfi. Hozzátette, hogy belejelentette a rendőrségen a betöréskísérletet, de nem bízik benne, hogy előkerül az elkövető.

A fagyállós bor miatt emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség. Sztárügyvédek ajánlják magukat a férfinek, van, aki ingyen is vállalná az ügyét. A férfi kezdetben tagadta, hogy megmérgezte a saját borát, később azonban mindent bevallott. Azóta kiderült, hogy akik őt meglopták, rettegésben tartották az egész falut.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik