Szórakozás

Hét alkalommal riasztották a tűzoltókat a hétvégén

Az elektromos berendezések és a tűzhelyen hagyott étel okozta a legtöbb riadalmat a hétvégén.

Pénteken reggel Szegeden, a Mars téri piac egyik csarnokában egy kábelalagútban izzott a szemét, illetve elektromos vezeték szigetelése, amihez kihívták a tűzoltókat. Délután egy Kereszttöltés utcai panelházban a tűzhelyen felejtett étel okozott kisebb pánikot. A kiérkező szegedi tűzoltók mindkét esetet gyorsan felszámolták.

Szombaton a hódmezővásárhelyi tűzoltókat riasztották a Mártélyi útra, ahol egy személygépkocsi árokba hajtott. Az egység a helyszínen áramtalanítási feladatokat hajtott végre. Szegeden a Rókusi körúton egy lakás tulajdonosa egyre erősödő, kellemetlen égett szagot érzett, amit jelzett a lánglovagoknak. A szegedi egység megállapította, hogy a lakás közlekedőjében üzemelő fénycső hibásodott meg, a helyszínre kihívták a DÉMÁSZ szakemberét is. A déli órákban a Halas utcában is elektromos tűz ütött ki, a kismegszakító égett, amit a tűzoltók kiérkezésére a tulajdonos már el is oltott.

Vasárnap a Napfény park mögött, körülbelül 30 négyzetméteren, lángolt száraz fű és az összehordott szemét. A lángokat a tűzoltók sikeresen eloltották. A késő esti órákban az E75 úton egy személygépkocsi fának ütközött. Egy fő beszorult a járműbe, őt a szegedi egység alkalmazottai szabadították ki, majd átadták a mentősöknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik