Szórakozás

Egymásnak ugrott ByeAlex és Gájer Bálint

Gájer Bálint (Gájer Bálint)
Gájer Bálint (Gájer Bálint)

A két előadó beszólt egymásnak az Euróvíziós dalfesztivál miatt.

Ahogy arról korábban írtunk, a tavalyi nyertes, ByeAlex véleményezi blogjában a Dal-ba bejutott előadók dalait. A korábbi Voice-os Gájer Bálint dala nem igazán jött be Alexnek, amire az énekes így reagált:

“Kicsit megnyugodtam, hogy nem a “Kedvesem” lett az eddigi legeredményesebb dalunk az Eurovízión” – írta Gájer, a szépségkirálynő Ötvös Brigitta párja.

Ezt persze ByeAlex sem hagyta szó nélkül:

Fotó: MTI

“Kedves Bálint … Tényleg nem akartalak megbántani azzal, hogy a dalod véleményezésénél elmondtam, hogy nem ismertem a neved. Vélhetően te sem ismerted az enyémet, pedig én már a te Voice szereplésed előtt is ByeAlex voltam, úgy, ahogy te is vélhetően zenélsz már jó régen… sosem bántódnék meg ilyenekért – hogy nem ismeri valaki a zenéimet; szerintem még sokan most is azt hiszik, hogy csak a Kedvesemet írtam, pedig nem az volt az első dalom eddig és az utolsó sem… Ezen a posztodon sem bántódtam meg… De azt javallom, hogy készülj lelkiekben, mert ha megnyered a versenyt, sokkal ártóbb kommenteket, meg írásokat, és véleményeket fogsz kapni vélhetően, mint éppen pont az, hogy valaki (ÉN) nem ismerte a munkásságodat (Ez előfordul, nem ismerhetünk minden zenészt)… Remélem, sikerül majd tisztáznunk ezt a butaságot a műsorban. A legjobbakat! Alex.U.I.: Semmi vérlázítót nem mondtam Bálint daláról, pusztán ennyit:”Nem ismertem Gájer Bálint nevét, amikor meghallgattuk a dalt. Ha azt mondják Eurovízió, akkor a legtöbbeknek bizonyára ilyen dalok ugranak be, mint az általa prezentált Elmaradt pillanatok. Nem az én műfajom, így nehezen tudom megítélni az értékeit. A zsűri azonban bízik a dalban, így ott a helye a harmincban” – írta Alex.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik