Szórakozás

Újabb megmentési akció indul Paudits Béláért

A színész régóta él sanyarú anyagi körülmények között. Most újabb mentési akciót szerveztek neki.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Paudits Béla rettentően rossz körülmények között él, ezért nemrégiben gyűjtést szerveztek a megmentéséért. Most ismét egy akciót indítottak az idős színészért: ezúttal egy róla készült portrét árvereznek el, aminek a bevétele természetesen Paudistot illeti. A felajánlott összeg jelenleg százhúszezer forintnál tart, ám a festmény alkotója szerint ez még jócskán emelkedhet.

“A kép piaci értéke jelenleg 100 és 150 ezer forint között mozog, így a jelenlegi ajánlat reális, de bízunk benne, hogy még tovább emelkedik” – mondta a Borsnak Szabados Norbert festőművész, aki egy barátjával, Sajóvölgyi Má­riával indította el az akciót, amelyet a Végső Vár alapítvány közreműködésével szerveztek meg.

Fotó: Hír24

A Jászai Mari-díjas színművész először nem akarta elfogadni a pénzt, ám amikor a festményt meglátta, meggondolta magát.

“Béla bácsi, amikor meglátta a festményt elmosolyodott és odaköszönt képmásának: szevasz, öreg! Szenzációsnak értékelte az akril- és olajfestékkel készített képet, és külön értékelte, hogy azon pozitív, vidám a hangulata” – tette hozzá a művész. Paudits Bélának ráadásul nem csak az anyagi nehézségekkel kell megküzdenie, hanem komoly egészségügyi problémákkal is. A lábában olyan súlyos érszűkület alakult ki, hogy az orvosok szerint amputálni kell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik