Szórakozás

Alaposan lehúzta pénzzel a rajongóit Britney

Britney Spears (britney spears, )
Britney Spears (britney spears, )

Három másodpercnyi találkozóért több mint félmillió forintot kért az énekesnő koncertje előtt.

Egyre csalódottabbak a rajongók Britney Spears Las Vegas-i állóturnéja miatt. A play backet, a közönség ignorálását, és a kínosra sikeredett kosztümöket még el is nézték neki, de a legutóbbi húzásával mindenkit mélységesen felháborított az énekesnő.

Spears ugyanis csúnyán átverte őket a koncertjei előtt tartandó Meet-And-Greettel. Az 550 ezer forintos VIP jegy magában foglalja az első soros helyeket a show-n, egy ajándékcsomagot, és egy Britney-vel való találkozást. Ez utóbbi azonban nem éppen úgy valósult meg, ahogy az a többi sztárnál szokás. A pophercegnő mindössze három másodpercet szánt minden jelenlévőre, beállt mindenki mellé egy fotóra, majd megköszönte a jelenlétüket. Megölelni vagy hozzászólni viszont nem lehetett.

Miközben például Rihannánál, az egész úgy néz ki, hogy akár bő egy órát is a fanokkal tölt a fiatal díva, mindenkivel igencsak baráti és egyedi képeket készít, szinte bármilyen kérdésre válaszol, és az egész olyan bulihangulatban telik, ami tényleg örök emlék marad. Tehát Britney kedvelői nem oktalanul háborognak. Hiszen egy vagyont kiadtak, és cserébe nem kapták meg a beígért legnagyobb dolgot.

Persze azért nem lehet okolni az énekesnőt, hogy fél az emberi közelségtől, és nincs kedve az idegenekhez. Viszont akkor nem kéne a közönségtalálkozókat bevállalnia.


Fotó: Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik