Szórakozás

Janics Natasa: “Nem kussolhatok tovább!”

janics-natasa(430x286)(1).jpg (janics natasa, douchev-janics natasa, )
janics-natasa(430x286)(1).jpg (janics natasa, douchev-janics natasa, )

A sportoló kiakadt és Facebook-oldalán üzent a szegedieknek.

Natasa ezt írta Facebook-oldalán:

Nem kussolhatok tovabb!!! Sokszor elgondolkodok hogy miert is segitsek barkinek ha pont az a BARKI belem rug tobbszor!!!!!! De nem adom fel , tovabra is segitek majd es tovabbra sem varom viszont semmi jot csak hagyatok beken utana BARKIK leggyyyssszzziiiiii!!!!!!!!!! Ezt most azert irok mert egy szegedi volt ismerosomnek a posztja ugy felhaboritot hogy mar nem birtam hogy ne irjak hozza!!!!!!!!! Mindenkinek BARKIK mentes boldog ujevet kivanok es sok egeszseget persze! — mérges.

Hogy ki lehet az a bizonyos szegedi “volt” ismerős, arról nincs információnk, de az biztos, hogy kiverte a biztosítékot a kajakozónál. A poszt alatt Natasát az ismerősei nyugtatgatták, mondván, ne is foglalkozzon a rosszindulatú és gonosz emberekkel és folytassa csak kitartóan saját útját.

Janics Natasa nem volt a szegediek szíve csücske, mikor kiderült, hogy Szerbiában folytatná pályafutását. Kapott hideget-meleget, a menedzsere még egy könyvet is írt a történetéről.

Amikor azonban visszatért hazánkba, akkor a szegedi szurkolók azon akadtak ki, hogy egykori klubja helyett inkább a Graboplast Győri Vízisport Egyesületben folytatja pályafutását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik