Szórakozás

Olvasztó Imre és Paul Walker halála volt a legsokkolóbb

Halál, luxus és botrányok - ezek voltak a legnépszerűbb cikkeink 2013-ban.

ByeAlex első fellépése kudarcba fulladt

Az Eurovíziós dalverseny 2013-as győztese már sokkal jobban kezeli a médiát, mint korábban és láthatóan elkezdte élvezni az ismertséggel járó előnyöket is. Nem mellesleg ott tudta hagyni előző munkahelyét és azóta már csak a zenélésnek él. Az első önálló koncertje teljes kudarcba fulladt, ugyanis alig voltak kíváncsiak a fellépésre. A várt tömeg helyett csak lézengtek az emberek a helyszínen.

Halál és öngyilkosság

2013-ban sajnos többektől kellett búcsúznunk, elhunyt Cipő, öngyilkos lett az Indul a bakterház Bendegúza, Olvasztó Imre, önkezével vetett véget a életének Kézdy György és szörnyű baleset érte Paul Walkert.

Kiss Ramóna és a luxus

Januárban írtunk arról, hogy Kiss Ramóna pókermilliomos párja, Tóth Richárd minden luxust biztosít a színésznőnek. Ramóna még a Bahamákra is elkísérte kedvesét és élvezte a gondtalan nyaralást. A sors furcsa fintora, hogy az év végét már nem élte meg a kapcsolatuk, hisz nemrég a Story magazin írt arról, hogy szakítottak.

Vajna Timi és Andy Vajna

Ebben az évben Andy Vajna és Vajna Timi is sokakat érdekelt. A viszonylag friss házasok között 38 év korkülönbség van és kapcsolatuk alaposan meg is osztotta a közvéleményt. Timi azonban úgy nyilatkozott, boldog jóval idősebb férje mellett, aki azt a nyugalmat és biztonságot nyújtja neki, amit Damu Rolanddal való viharos kapcsolata után keresett. Andy Vajna pedig élete szerelmének nevezte Timit. Vajna minden bizonnyal gyakorlott a korkülönbséges kapcsolatok terén, hiszen Dobó Kata is jóval fiatalabb volt nála.

Alföldi és édesapja

Alföldi Róbert sosem fogja elfelejteni a 2013-as évet. Mentor lett az X-Faktorban, elhagyta a Nemzeti színházat, megrendezte a botrányos István a királyt. Vele kapcsolatban mégis a legtöbben az édesapjára voltak kíváncsiak, mi pedig részletesen foglalkoztunk Alföldi Alberttel ebben a cikkünkben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik