Szórakozás

Leköpték az utcán Nagy Ferót

Ez volt élete legszörnyűbb megaláztatása.

A Star magazin arról ír, hogy Nagy Ferónak egy alkalommal olyan megaláztatásban volt része, amiről még ma sem beszél szívesen.

“1984 körül történt, hogy az utcán szembeköptek. Nem szeretnék a részletekről beszélni, mert az messzire mutathatna, és azt nem akarom. Tény az, hogy tehetetlen dühöt éreztem, ami borzasztó. Inkább elviccelem a történteket, mert muszáj. Ha összegyűjtöm a haragot, olyan, mintha készülnék valamire, pedig nem akarok bosszút állni” – mondta Sihell Ferry műsorvezető kérdésére a Dallamokon át című műsorban Feró.

A zenész azt is elárulta, hogy annak ellenére, hogy összesen három gyermeke született, korábban egyáltalán nem akart családot alapítani.

Fotó: Berecz Valter

“Húsz év korkülönbség van köztünk a feleségemmel, azt gondoltam, a kapcsolatunk nem lesz hosszú távú. Emellett semmim nem volt, ami a családalapításhoz kellett, sem pénzem, sem házam, sem egzisztenciám. Azt gondoltam, még magamat sem tudom eltartani, nemhogy egy családot. De hiába mondogattam ezt a feleségemnek, ő nem törődött velem. Bízott a kapcsolatunkban. Ma már tudom, hogy a gyerek valóban Isten ajándéka, a legcsodálatosabb dolog a világon. Még jó, hogy a feleségem nem törődött bele az én elhatározásomba – tette hozzá Feró, aki nemrég műsort kapott az RTL-en.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik