Szórakozás

Zaklatják VV Kingát

Az egykori valóságshow-szereplő elárulta, hogy hónapok óta zaklatja egy rajongója.

“Nem gondoltam volna, hogy erre kényszerülök, de kénytelen vagyok írni egy postot erről” – kezdte Facebook oldalán VV Kinga.

Fotó: Facebook

“Hetek, hónapok óta egy “Ádám P…..” nevű ismeretlen ember zaklat engem és már a barátaimat is. Minden nap tiltanom kell a privát és a hivatalos oldalamról, de már hosszú ideje újabb és újabb profillal jelentkezik be. A gyerekkori barátaimmal összeboronál, vagy épp egy másik VV-s oldalán szidalmaz. A legújabb akciója pedig, hogy írt egy újságnak,akiktől az imént kaptam egy telefonhívást. Hát akkor nagy nyilvánossággal közlöm, hogy szingli vagyok igencsak régóta már. Nagyon sok barátom van, köztük fiúk is. A legjobb barátommal nagyon sok időt töltök és ez ezek után is így marad. Nem tudom, hogy kinek a szemét szúrja ez… De üzenem, hogy foglalkozzon a családjával és a szeretteivel így Karácsony környékén” – tette hozzá Kinga, aki korábban a VV5 nyertesével, Attilával ápolt szorosabb kapcsolatot.

Hamarosan egyébként újra elárasztanak minket a Való Világgal kapcsolatos hírek, indul ugyanis a VV6, aminek jártunk a castingján és nemrég bejárhattuk az új villát is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik